Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sintrim-team Ntouba
21 Tactiek 5212push
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.6 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten good
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


11e minuut.
Nerantzopoulos geeft de bal voor. Devoldere kopt de bal weg. Nerantzopoulos met een sublieme pass. Frisone rent richting de bal. Frisone haalt uit met een fantastische trap. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hernes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Devoldere controleert de bal met de borst. Devoldere geeft de bal voor. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hernes speelt de bal door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Devoldere. Bueno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pinotti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cicerone speelt de bal door. Giordano rent richting de bal. Giordano passt de bal in één keer door. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jędrychowski rent richting de bal. Jędrychowski geeft een hoge lob. Balköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisone onderschept slim de pass. Frisone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernes is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giordano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frisone springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - Ntouba 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 41%, Ntouba 59%.
sintrim-team - Ntouba 1:0

56e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Klungelig pakt Bueno de bal. Veseliu begaat een overtreding. Bueno wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 40%, Ntouba 60%.
sintrim-team - Ntouba 1:0