Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Var1s kalopodaros
kappa1 Tactiek 14
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy onderschept slim de pass. Forte is nu in balbezit. Tunaboyu onderschept slim de pass. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Guercini passt de bal zonder na te denken. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna passt de bal in één keer door. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Petković is nu in balbezit. Petković passt de bal met de wreef. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel. Psichogiopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - kalopodaros 1:0

18e minuut.
Gotautas met een snelle inworp. Löschner rent richting de bal. Vecchia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vecchia krijgt een gele kaart. Löschner raakt geblesseerd tijdens het duel. Abeigón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Psichogiopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - kalopodaros 2:0

25e minuut.
Trung Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phong geeft een lange en hoge pass. Gotautas kan de bal niet met de borst controleren. Gotautas geeft een lange en hoge pass. Lansbergas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Vecchia de bal. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón passt de bal met de wreef. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Psichogiopoulos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Var1s 47%, kalopodaros 53%.
Deportivo La Var1s - kalopodaros 2:0

53e minuut.
Löschner rent richting de bal. Löschner kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çamlık. Çamlık krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Abeigón verovert de bal door een tackle van achteren. Abeigón geeft de bal voor. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Education heeft problemen om de bal te vangen. Löschner is nu in balbezit. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - kalopodaros 3:0

59e minuut.
Moya rent richting de bal. Theodorogiannis onderschept slim de pass. Guercini verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini geeft een lange en hoge pass. Tunaboyu krijgt zijn hoofd ertegen. Grivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vela rent richting de bal. Vela geeft een lange en hoge pass. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel. Grivas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - kalopodaros 3:1

71e minuut.
Moya haalt uit met een fantastische trap. Theodorogiannis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ntavelis neemt de hoekschop. D`Anna maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moya is nu in balbezit. Monroy onderschept slim de pass. Monroy geeft een lange en hoge pass. Löschner rent richting de bal. Löschner draait met de bal, schiet en ... Psichogiopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Forte passt de bal in één keer door. Gotautas heeft problemen om de bal te vangen. Vela begaat een overtreding. Vela krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme passt de bal met de wreef. Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas geeft een lange en hoge pass. Lansbergas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Var1s 55%, kalopodaros 45%.
Deportivo La Var1s - kalopodaros 3:1