Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kalopodaros Pou einai to xartri ygeias???
14 Tactiek 3-5-2
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Płachecki onderschept slim de pass. Płachecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vela de bal. Scuto onderschept slim de pass. Scuto schiet op doel. Psichogiopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pakuła probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu rent richting de bal. Ntavelis begaat een overtreding. Ntavelis krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ntavelis geeft een hoge lob. Kuńczak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ntavelis zal de hoekschop nemen. Tunaboyu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 1:0

16e minuut.
Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu passt de bal met de wreef. Hille is nu in balbezit. Hille geeft de bal voor. Scuto maakt een snoekduik en kopt de bal. Psichogiopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Reverte passt de bal in één keer door. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna passt de bal in één keer door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Hille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerqueira met een sublieme pass. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 1:1

27e minuut.
Scuto passt de bal in één keer door. Pakuła rent richting de bal. Education legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pakuła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Scuto neemt zijn aanloop. Psichogiopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya met een sublieme pass. Ntavelis speelt de bal door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Reverte probeert naar een medespeler te passen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya passt de bal met de wreef. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 2:1

42e minuut.
Cerqueira is nu in balbezit. D`Anna onderschept slim de pass. D`Anna passt de bal zonder na te denken. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. Korteschiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Leme is nu in balbezit. Leme geeft een lange en hoge pass. Tunaboyu kopt de bal weg. Moya is nu in balbezit. Moya schiet op doel. Korteschiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 45%, Pou einai to xartri ygeias??? 55%.
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 2:1

47e minuut.
Setaro passt de bal in één keer door. Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Leme is nu in balbezit. Leme geeft de bal voor. Tunaboyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 3:1

50e minuut.
Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık rent richting de bal. Pakuła onderschept slim de pass. Pakuła speelt de bal door. Scuto is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Moya speelt de bal door. Tunaboyu rent richting de bal. Setaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tunaboyu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tunaboyu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Setaro geeft de bal voor. Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu schiet op doel. Psichogiopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal met de wreef. Vela rent richting de bal. Scuto onderschept slim de pass. Scuto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Education, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Twardawa komt het veld opgelopen. Čelakovský komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa begaat een overtreding. Twardawa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 50%, Pou einai to xartri ygeias??? 50%.
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 3:1