Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Σπόρτινγκ Χιχόν Panolethria F.C.
Ραουλ Tactiek tampoyri filiko
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 56.1
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Despotidis verovert de bal door een tackle van achteren. Despotidis passt de bal met de wreef. Odavić is nu in balbezit. Odavić geeft een hoge lob. Tunkis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Díaz passt de bal in één keer door. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Despotidis speelt de bal door. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Odavić passt de bal zonder na te denken. Siewierski geeft een hoge lob. Paulista is nu in balbezit. Paulista draait met de bal, schiet en ... MacHutcheon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπόρτινγκ Χιχόν - Panolethria F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπόρτινγκ Χιχόν 29%, Panolethria F.C. 71%.
Σπόρτινγκ Χιχόν - Panolethria F.C. 0:1

49e minuut.
Paulista rent richting de bal. Neagoe onderschept slim de pass. Neagoe geeft een hoge lob. Daar is Kuciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuciel geeft een hoge lob. MacHutcheon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dudra is nu in balbezit. Dudra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπόρτινγκ Χιχόν - Panolethria F.C. 0:2

50e minuut.
Tınay passt de bal zonder na te denken. Daar is Odavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odavić probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. Lepra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Tınay speelt de bal door. Daar is Tunkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis verovert de bal door een tackle van achteren. Tunkis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπόρτινγκ Χιχόν - Panolethria F.C. 1:2

66e minuut.
Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Kepl probeert de bal aan de voet te houden. Dudra is nu in balbezit. Dudra haalt uit met een fantastische trap. MacHutcheon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dudra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπόρτινγκ Χιχόν - Panolethria F.C. 1:3

70e minuut.
Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krakowiak de bal. Tunkis rent richting de bal. Tunkis draait met de bal, schiet en ... Lepra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doekhi met de inworp. Kuciel is nu in balbezit. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis schiet op doel. Lepra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Díaz rent richting de bal. Met opzet legt Kepl zijn tegenspeler op de grond. Díaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Despotidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tunkis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Tınay is nu in balbezit. Tınay passt de bal met de wreef. Odavić rent richting de bal. Odavić geeft de bal voor. Tunkis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Neagoe geeft een lange en hoge pass. Tunkis kopt de bal weg. Poulet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Odavić rent richting de bal. Odavić geeft een lange en hoge pass. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis controleert de bal met de borst. Tunkis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Doekhi rent richting de bal. Doekhi passt de bal in één keer door. Tunkis heeft problemen om de bal te vangen. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis schiet op doel. Lepra bokst de bal weg.

90e minuut.
Tınay geeft een lange en hoge pass. Tunkis kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Lepra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπόρτινγκ Χιχόν - Panolethria F.C. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπόρτινγκ Χιχόν 28%, Panolethria F.C. 72%.
Σπόρτινγκ Χιχόν - Panolethria F.C. 2:3