Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O.Φ.Η. Force A.O.
alarma Tactiek DEFF
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
65.2 gemiddelde waardering 62
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Kesküla verovert de bal door een tackle van achteren. Kesküla geeft de bal voor. Mates kopt de bal weg. Ruzak rent richting de bal. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hristovasilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós passt de bal met de wreef. Kesküla met een sublieme pass. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dąbiewicz probeert naar een medespeler te passen. van Rhijn is nu in balbezit. van Rhijn geeft een hoge lob. Mates rent richting de bal. Mates schiet op doel. Tombul bokst de bal weg.

25e minuut.
Hristovasilis passt de bal met de wreef. Vošický speelt de bal door. Giagousis rent richting de bal. Giagousis geeft een hoge lob. Pouliakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pouliakos probeert naar een medespeler te passen. Prado probeert naar een medespeler te passen. van Rhijn kopt de bal weg. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sós rent richting de bal. Pouliakos onderschept slim de pass. Klontiris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pouliakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pouliakos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kesküla heeft problemen om de bal te vangen. Vošický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošický passt de bal met de wreef. Daar is Pouliakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouliakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Vošický de bal. Vošický passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pouliakos de bal. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Force A.O. 1:0

45e minuut.
Tsakonas geeft een hoge lob. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos verovert de bal door een tackle van achteren. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Force A.O. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 53%, Force A.O. 47%.
O.Φ.Η. - Force A.O. 2:0

48e minuut.
Pouliakos verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sós. Pouliakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Vošický met een snel genomen vrije trap. Pouliakos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Farioli is nu in balbezit. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Force A.O. 2:1

51e minuut.
Kesküla met een sublieme pass. van Rhijn is nu in balbezit. van Rhijn passt de bal zonder na te denken. Ruzak is nu in balbezit. Amir is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O.Φ.Η. - Force A.O. 2:2

56e minuut.
Mates geeft de bal voor. Amir heeft problemen om de bal te vangen. Ruzak rent richting de bal. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. Tombul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Force A.O. 2:3

60e minuut.
Hristovasilis rent richting de bal. van Rhijn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristovasilis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Starenios komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kesküla geeft de bal voor. Ruzak is nu in balbezit. Amir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruzak neemt de penalty, wat een uithaal! Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Force A.O. 2:4

84e minuut.
Sós kopt de bal weg. Daar is Dąbiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz geeft een hoge lob. Giagousis geeft de bal voor. Pouliakos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Dąbiewicz de bal. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla passt de bal met de wreef. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak draait met de bal, schiet en ... Tombul bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 44%, Force A.O. 56%.
O.Φ.Η. - Force A.O. 2:4