Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcalakers JpGroup
BARCALAKERS Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Marcinkiewicz kopt de bal weg. Barbaru rent richting de bal. Met opzet legt Carramiñana zijn tegenspeler op de grond. Carramiñana krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Marcinkiewicz rent richting de bal. Radzinski probeert naar een medespeler te passen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov geeft een hoge lob. Spanos springt en kopt de bal. Fritsche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Orión rent richting de bal. Kazantzis onderschept slim de pass. Korolovszky rent richting de bal. Papaleo rent richting de bal. Papaleo geeft een lange en hoge pass. Fritsche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mitkov geeft een hoge lob. González kopt de bal weg. Nahum rent richting de bal. Nahum schiet op doel. Aab springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Papaleo passt de bal in één keer door. Lakiotis probeert naar een medespeler te passen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov geeft een hoge lob. Aab springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - JpGroup 1:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivgi met een snelle inworp. Radzinski geeft een hoge lob. Aab rent richting de bal. Aab draait met de bal, schiet en ... Fritsche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - JpGroup 2:0

40e minuut.
Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz passt de bal met de wreef. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Eskić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - JpGroup 2:1

43e minuut.
Klungelig pakt Barbaru de bal. Kazantzis onderschept slim de pass. Kazantzis geeft een lange en hoge pass. Spanos rent richting de bal. Spanos draait met de bal, schiet en ... Fritsche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitkov geeft een hoge lob. Aab maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcalakers 43%, JpGroup 57%.
Barcalakers - JpGroup 2:1

58e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Aab onderschept slim de pass. Aab probeert naar een medespeler te passen. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos draait met de bal, schiet en ... Fritsche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Radzinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcinkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcinkiewicz komt bij de bal en schiet. Eskić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Jaspe met een sublieme pass. Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radzinski. Radzinski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ivgi met de inworp. Gorzeński speelt de bal door. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi rent richting de bal. Ivgi geeft de bal voor. Fritsche bokst de bal weg.

78e minuut.
Papaleo speelt de bal door. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi speelt de bal door. Aab is nu in balbezit. Aab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ivgi rent richting de bal. Gorzeński begaat een overtreding. Ivgi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nahum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov met een sublieme pass. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Fritsche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. Carramiñana begaat een overtreding. Marcinkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaspe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marcinkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcalakers 51%, JpGroup 49%.
Barcalakers - JpGroup 2:1