Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galaxian f.c panathinaikos
manolo Tactiek PAO A`
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 63.9
very good Schieten very good
very good Passen formidable
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski probeert naar een medespeler te passen. Kataja rent richting de bal. Kataja schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Hârleaţă passt de bal met de wreef. Scialò rent richting de bal. Scialò passt de bal met de wreef. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kataja is nu in balbezit. Kataja passt de bal zonder na te denken. Šimonka rent richting de bal. Šimonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - f.c panathinaikos 0:1

21e minuut.
Kalinowski heeft problemen om de bal te vangen. Loch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalinowski. Kalinowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski passt de bal in één keer door. Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja geeft een lange en hoge pass. Šimonka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado Soares onderschept slim de pass. Salgado Soares speelt de bal door. Šimonka rent richting de bal. Šimonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salgado Soares met een sublieme pass. Kataja is nu in balbezit. Kataja passt de bal zonder na te denken. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka schiet op doel. Babó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - f.c panathinaikos 0:2

36e minuut.
Gawinecki geeft de bal voor. Šimonka probeert de bal aan de voet te houden. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski geeft een hoge lob. Šimonka krijgt zijn hoofd ertegen. Babó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - f.c panathinaikos 0:3

43e minuut.
Daar is Scialò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loch rent richting de bal. Loch passt de bal met de wreef. Daar is Šimonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - f.c panathinaikos 0:4

44e minuut.
Beştaş passt de bal in één keer door. Loch is nu in balbezit. Loch geeft een hoge lob. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxian 64%, f.c panathinaikos 36%.
galaxian - f.c panathinaikos 0:4

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horvăţ komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hıdır passt de bal in één keer door. Crut is nu in balbezit. Salgado Soares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crut de bal. Crut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Šurbat rent richting de bal. Kataja onderschept slim de pass. Kataja passt de bal met de wreef. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka schiet op doel. Babó bokst de bal weg.

75e minuut.
Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski passt de bal in één keer door. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - f.c panathinaikos 0:5

77e minuut.
Hârleaţă is nu in balbezit. Żuk onderschept slim de pass. Crut begaat een overtreding. Crut krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Żuk geeft een lange en hoge pass. Gawinecki rent richting de bal. Šimonka onderschept slim de pass. Šimonka haalt uit met een fantastische trap. Babó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - f.c panathinaikos 0:6

81e minuut.
Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Šurbat zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Šurbat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Šurbat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Loch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowski met een sublieme pass. Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja geeft de bal voor. Budziszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beştaş geeft een hoge lob. Inworp. Kataja met een snelle inworp. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawinecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - f.c panathinaikos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxian 67%, f.c panathinaikos 33%.
galaxian - f.c panathinaikos 0:7