Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREEN TORNADO Olympiakaras F.C.
5-4-1.d Tactiek Xwris Fortouni
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten outstanding
excellent Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Muzek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kirjackis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grosso kopt de bal weg. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Popiela heeft problemen om de bal te vangen. Popiela probeert naar een medespeler te passen. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Imberg draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - Olympiakaras F.C. 0:1

8e minuut.
Pałysz speelt de bal door. Klungelig pakt Imberg de bal. Imberg met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - Olympiakaras F.C. 0:2

11e minuut.
Tzifopoulos passt de bal in één keer door. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozarak geeft de bal voor. Muzek rent richting de bal. Muzek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pałysz geeft een lange en hoge pass. Grosso kopt de bal weg. Pałysz rent richting de bal. Pałysz geeft een lange en hoge pass. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Imberg is nu in balbezit. Grosso rent richting de bal. Grosso passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Nothing probeert naar een medespeler te passen. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tzifopoulos. Tzifopoulos krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Imberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grosso wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Imberg passt de bal zonder na te denken. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Imberg rent richting de bal. Imberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 60%, Olympiakaras F.C. 40%.
GREEN TORNADO - Olympiakaras F.C. 0:2

47e minuut.
Inworp. Pałysz met een snelle inworp. Grosso is nu in balbezit. Grosso geeft een hoge lob. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - Olympiakaras F.C. 0:3

52e minuut.
Kuświk geeft een hoge lob. Moralis probeert naar een medespeler te passen. Imberg kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Buzsáky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Imberg is nu in balbezit. Papazov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grosso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Buzsáky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Brul komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Grosso passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerblewski. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grosso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Buzsáky bokst de bal weg.

88e minuut.
Tzifopoulos is nu in balbezit. Tzifopoulos passt de bal in één keer door. Kuświk is nu in balbezit. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek draait met de bal, schiet en ... Moralis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 61%, Olympiakaras F.C. 39%.
GREEN TORNADO - Olympiakaras F.C. 0:3