Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partalia A.C. OLYMPOS
4-1-3-2 Tactiek PIGASOS
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 32.8
adequate Schieten average
average Passen adequate
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Vişan heeft problemen om de bal te vangen. Szawica is nu in balbezit. Szawica passt de bal zonder na te denken. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - OLYMPOS 0:1

11e minuut.
Colson geeft een hoge lob. Koller is nu in balbezit. Tsatsakis begaat een overtreding. Tsatsakis krijgt een gele kaart. Koller raakt geblesseerd tijdens het duel. Koller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daniv is nu in balbezit. Daniv geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colson met de inworp. Koller geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Berendei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partalia A.C. - OLYMPOS 1:1

30e minuut.
Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Smółko heeft problemen om de bal te vangen. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tsatsakis rent richting de bal. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka speelt de bal door. Koller rent richting de bal. Koller geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Colson met een sublieme pass. Koller is nu in balbezit. Koller speelt de bal door. Trung Tuấn is nu in balbezit. Trung Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Vălăhuţă onderschept slim de pass. Vălăhuţă passt de bal met de wreef. Trung Tuấn is nu in balbezit. Trung Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partalia A.C. 31%, OLYMPOS 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partalia A.C. - OLYMPOS 1:1

59e minuut.
Ramos geeft een hoge lob. Trung Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiaba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goiaba krijgt een gele kaart. Trung Tuấn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vălăhuţă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Berendei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gorlat verovert de bal door een tackle van achteren. Gorlat passt de bal in één keer door. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - OLYMPOS 2:1

74e minuut.
Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Trung Tuấn is nu in balbezit. Daniv schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daniv krijgt een gele kaart. Trung Tuấn raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorlat wilt de vrije trap nemen. Di Luca Nieri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partalia A.C. 24%, OLYMPOS 76%.
Partalia A.C. - OLYMPOS 2:1