Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
OSA532 Tactiek normal 541
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Commans speelt de bal door. Medioli is nu in balbezit. Trinca begaat een overtreding. Trinca krijgt een gele kaart. Medioli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Commans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rózga heeft problemen om de bal te vangen. Kansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansu draait met de bal, schiet en ... Gremista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Commans passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medioli de bal. Trinca met een sublieme pass. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

19e minuut.
Rózga rent richting de bal. Yesin onderschept slim de pass. Trinca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trinca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

20e minuut.
Klungelig pakt Góes de bal. Yesin rent richting de bal. Yesin passt de bal zonder na te denken. Kansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansu draait met de bal, schiet en ... Gremista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rózga kopt de bal weg. Daar is Benard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:1

39e minuut.
Kansu speelt de bal door. Medioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Medioli met een sublieme pass. Yesin is nu in balbezit. Yesin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gremista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Commans is nu in balbezit. Smailbegović geeft de bal voor. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Šlosár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 52%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 48%.
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:1

54e minuut.
Smailbegović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yesin is nu in balbezit. Kansu rent richting de bal. Kansu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubzin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Andreozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khải rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hubzin. Hubzin krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Commans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Commans met een sublieme pass. Medioli is nu in balbezit. Medioli geeft een lange en hoge pass. Kansu springt en kopt de bal. Gremista bokst de bal weg.

76e minuut.
Commans is nu in balbezit. Commans passt de bal zonder na te denken. Medioli is nu in balbezit. Medioli geeft een hoge lob. Kansu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Furlanić met de inworp. Aligiannis rent richting de bal. Aligiannis geeft de bal voor. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hubzin rent richting de bal. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Commans de bal. Aligiannis geeft een lange en hoge pass. Commans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 3:2

84e minuut.
Tofiqli komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Aligiannis met de inworp. Kansu rent richting de bal. Kansu schiet op doel. Gremista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 58%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A OSASUNA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 3:3