Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midnight Gods SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
APOKALYPSE Tactiek κοκ
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.7 gemiddelde waardering 54.4
formidable Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Ioannidis rent richting de bal. Ioannidis geeft de bal voor. Klungelig pakt Bavestrello de bal. Sarantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Việt Khải geeft een hoge lob. Kansu rent richting de bal. Fotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansu verovert de bal door een tackle van achteren. Kansu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Klungelig pakt Nieziemski de bal. Ioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Thế Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Šlosár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Taxiarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxiarchis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

21e minuut.
Ioannidis probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh is nu in balbezit. Garrido rent richting de bal. Taxiarchis verovert de bal door een tackle van achteren. Taxiarchis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:0

22e minuut.
Fotakis passt de bal zonder na te denken. Yesin probeert de bal aan de voet te houden. Ioannidis rent richting de bal. Ioannidis geeft een lange en hoge pass. Thế Doanh springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nousias met de inworp. Gerontas geeft de bal voor. Thế Doanh springt en kopt de bal. Šlosár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 3:0

31e minuut.
Ioannidis onderschept slim de pass. Ioannidis geeft de bal voor. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Šlosár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 4:0

41e minuut.
Garrido geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gerontas met de inworp. Nousias probeert de bal met de borst te controleren. Nousias geeft een hoge lob. Šlosár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ioannidis is nu in balbezit. Ioannidis geeft de bal voor. Garrido is nu in balbezit. Thế Doanh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midnight Gods 34%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 66%.
Midnight Gods - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 4:0

50e minuut.
Matsouliadis speelt de bal door. Kansu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fotakis ... Strafschop! Fotakis krijgt een gele kaart. Kansu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kansu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ypsilantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Garrido rent richting de bal. Taxiarchis verovert de bal door een tackle van achteren. Commans is nu in balbezit. Taxiarchis verovert de bal door een tackle van achteren. Taxiarchis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Commans rent richting de bal. Commans probeert naar een medespeler te passen. Kansu is nu in balbezit. Kansu haalt uit met een fantastische trap. Alli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ioannidis met een sublieme pass. Andreozzi is nu in balbezit. Thế Doanh onderschept slim de pass. Thế Doanh schiet op doel. Šlosár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nousias rent richting de bal. Sarantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantis passt de bal zonder na te denken. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Šlosár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taxiarchis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Yesin rent richting de bal. Yesin geeft een hoge lob. Commans kopt de bal weg. Kansu is nu in balbezit. Kansu haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bala passt de bal met de wreef. Andreozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreozzi geeft de bal voor. Kansu is nu in balbezit. Kansu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midnight Gods 36%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 64%.
Midnight Gods - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 4:0