Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Ham F.C ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
4-5-1 Tactiek 4-1-2-3
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kanownik geeft een hoge lob. Kaklamanakis probeert de bal met de borst te controleren. Bardakçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bardakçı krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pascalis is nu in balbezit. Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis rent richting de bal. Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xouxoumis draait met de bal, schiet en ... Kociński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pascalis kopt de bal weg. Daar is Kanownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hojlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojlund haalt uit met een fantastische trap. Kociński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 0:1

20e minuut.
Daar is Garantido de Parintins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kálal is nu in balbezit. Kálal passt de bal met de wreef. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý draait met de bal, schiet en ... Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kálal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Veselý de bal. Biscay speelt de bal door. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Biscay onderschept slim de pass. Biscay probeert naar een medespeler te passen. Kaklamanakis speelt de bal door. Hojlund rent richting de bal. Hojlund haalt uit met een fantastische trap. Kociński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham F.C 68%, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 32%.
West Ham F.C - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 0:2

46e minuut.
Mindzhev komt het veld opgelopen.

46e minuut.
da Tia kopt de bal weg. Daar is Mindzhev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garantido de Parintins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Wouters met een snelle inworp. Veselý geeft een lange en hoge pass. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap. Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1:2

59e minuut.
Xouxoumis kopt de bal weg. Dirvanauskas speelt de bal door. Klungelig pakt Pita de bal. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis schiet op doel. Kociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Veselý speelt de bal door. Kálal rent richting de bal. Kálal geeft de bal voor. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev schiet op doel. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Shabanov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hojlund met een sublieme pass. Rudak rent richting de bal. Rudak geeft een hoge lob. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis draait met de bal, schiet en ... Kociński bokst de bal weg. Sanfilippo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaklamanakis zal de hoekschop nemen. Kociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pascalis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1:3

81e minuut.
Sorin passt de bal zonder na te denken. Hojlund is nu in balbezit. Kanownik rent richting de bal. Hojlund verovert de bal door een tackle van achteren. Hojlund geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hojlund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotnik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Reguła rent richting de bal. Xouxoumis verovert de bal door een tackle van achteren. Xouxoumis met een sublieme pass. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham F.C 55%, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 45%.
West Ham F.C - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1:3