Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Claudia de lo angeles ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Clau 2 Tactiek boss
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 50.7
solid Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen good


12e minuut.
Miazga geeft een lange en hoge pass. Curbelo kopt de bal weg. Spal rent richting de bal. Spal schiet op doel. Scordo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1:0

18e minuut.
Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz speelt de bal door. Ferdιnand met een sublieme pass. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik schiet op doel. Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Quercini geeft een lange en hoge pass. Ferdιnand rent richting de bal. Zambataro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambataro krijgt een gele kaart. Ferdιnand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gajownik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miazga verovert de bal door een tackle van achteren. Miazga probeert naar een medespeler te passen. de Vliegher rent richting de bal. Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 64%, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 36%.
Claudia de lo angeles - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1:0

46e minuut.
Henneberg komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Ugarriza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarriza geeft de bal voor. Miazga is nu in balbezit. Miazga speelt de bal door. Henneberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Henneberg zal de hoekschop nemen. Spal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2:0

61e minuut.
Gămălie geeft een hoge lob. Inworp. Ugarriza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quercini rent richting de bal. Quercini draait met de bal, schiet en ... Tarazona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Miazga met een sublieme pass. Henneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Henneberg haalt uit met een fantastische trap. Fountas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scordo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Inworp. Garotinho komt het veld opgelopen. Folli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 66%, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 34%.
Claudia de lo angeles - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2:0