Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΝΕΤΟΙ FC Mirmidones F.C.
guardiola FA Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
25 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Chalepas de bal. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein met een sublieme pass. Tammisalo is nu in balbezit. Tammisalo draait met de bal, schiet en ... Tsekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Parios heeft problemen om de bal te vangen. Tsekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Mirmidones F.C. 1:0

19e minuut.
Tammisalo geeft de bal voor. Biskup rent richting de bal. Met opzet legt Dizikiridis zijn tegenspeler op de grond. Dizikiridis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco rent richting de bal. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Biskup passt de bal zonder na te denken. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein passt de bal zonder na te denken. Confusioni rent richting de bal. Confusioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Skalkotas is nu in balbezit. Biskup verovert de bal door een tackle van achteren. Biskup speelt de bal door. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein draait met de bal, schiet en ... Tsekos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jodstein is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jodstein geeft een hoge lob. Tammisalo met een sublieme pass. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu haalt uit met een fantastische trap. Tsekos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Mirmidones F.C. 2:0

37e minuut.
Sgourakis met een sublieme pass. Buitenspel voor Zouganelis. Goede buitenspelval van de verdediging. Rueda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Christoliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christoliakos. Moscoso roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moscoso kan niet meer verder spelen. Pihl komt het veld opgelopen. Pihl met een snel genomen vrije trap. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni schiet op doel. Tsekos bokst de bal weg.

45e minuut.
Porco met een sublieme pass. Confusioni is nu in balbezit. Parios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Confusioni raakt geblesseerd tijdens het duel. Jodstein neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΝΕΤΟΙ FC 28%, Mirmidones F.C. 72%.
ΑΝΕΤΟΙ FC - Mirmidones F.C. 2:0

48e minuut.
Daar is Logiotatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parios rent richting de bal. Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Confusioni rent richting de bal. Confusioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Parios met een sublieme pass. Sgourakis heeft problemen om de bal te vangen. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein geeft een lange en hoge pass. Sgourakis probeert de bal aan de voet te houden. Tsekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tammisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Tammisalo passt de bal in één keer door. Confusioni is nu in balbezit. Confusioni schiet op doel. Tsekos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Mirmidones F.C. 3:0

69e minuut.
Dizikiridis geeft de bal voor. Pihl bereikt de bal nog maar net als eerste. Deligiannis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deligiannis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Chalepas speelt de bal door. Sgourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgourakis geeft een hoge lob. Mathiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tammisalo met een snelle inworp. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein geeft de bal voor. Confusioni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Mirmidones F.C. 4:0

82e minuut.
Skalkotas rent richting de bal. Porco onderschept slim de pass. Porco passt de bal zonder na te denken. Confusioni is nu in balbezit. Confusioni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Mirmidones F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΝΕΤΟΙ FC 24%, Mirmidones F.C. 76%.
ΑΝΕΤΟΙ FC - Mirmidones F.C. 5:0