Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesvos of Greece MOV2
pantes76 2018 Tactiek fff5
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Tassos verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzinger onderschept slim de pass. Ratzinger passt de bal zonder na te denken. Nerantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos schiet op doel. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Sotolongo probeert naar een medespeler te passen. Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger speelt de bal door. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger geeft de bal voor. Nerantzopoulos kopt de bal weg. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tassos is nu in balbezit. Ratzinger onderschept slim de pass. Ratzinger passt de bal in één keer door. Nerantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride schiet op doel. Katrantzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gilbride rent richting de bal. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Katrantzos niet meer kan verder spelen. Loukidelis komt het veld opgelopen. Mitsikostas met de inworp. Kontogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Buia kan de bal niet met de borst controleren. Buia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mitsikostas kopt de bal weg. Tassos controleert de bal met de borst. Nerantzopoulos rent richting de bal. Nerantzopoulos schiet op doel. Babiniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Loukidelis met een sublieme pass. Ratzinger kopt de bal weg. Buia is nu in balbezit. Buia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Babiniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nerantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mạnh Thiện de bal onder controle te krijgen. Loukidelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - MOV2 0:1

26e minuut.
Mạnh Thiện probeert de bal met de borst te controleren. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ratzinger geeft de bal voor. Sotiriadis kopt de bal weg. Buia probeert de bal aan de voet te houden. Nerantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sotolongo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mạnh Thiện de bal. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. Loukidelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - MOV2 0:2

35e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger passt de bal met de wreef. Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas geeft de bal voor. Nerantzopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Loukidelis bokst de bal weg.

41e minuut.
Porras geeft een lange en hoge pass. Nerantzopoulos kopt de bal weg. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - MOV2 0:3

44e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Porras ... Strafschop! Porras krijgt een gele kaart. Tziotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotzias neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 79%, MOV2 21%.
Lesvos of Greece - MOV2 0:3

47e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas passt de bal met de wreef. Nerantzopoulos rent richting de bal. Nerantzopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas geeft een hoge lob. Nerantzopoulos rent richting de bal. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Babiniotis passt de bal met de wreef. Sotiriadis rent richting de bal. Ratzinger onderschept slim de pass. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pasquali speelt de bal door. Kontogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Kontogiannis geeft een lange en hoge pass. Miniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Miniatis onderschept slim de pass. Zachęta geeft de bal voor. Gilbride speelt de bal door. Nerantzopoulos rent richting de bal. Nerantzopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Buia rent richting de bal. Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas met een sublieme pass. Nerantzopoulos is nu in balbezit. Nerantzopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ratzinger met een snelle inworp. Mitsikostas is nu in balbezit. Mitsikostas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gilbride, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilbride draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ratzinger met de inworp. Tassos is nu in balbezit. Mitsikostas onderschept slim de pass. Gilbride rent richting de bal. Gilbride schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mitsikostas geeft een lange en hoge pass. Buia kopt de bal weg. Mạnh Thiện probeert naar een medespeler te passen. Gilbride rent richting de bal. Gilbride haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Mạnh Thiện de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ratzinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - MOV2 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 69%, MOV2 31%.
Lesvos of Greece - MOV2 0:4