Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARMA AC Conners
Spalletti Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 39.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Valsson probeert naar een medespeler te passen. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka geeft een lange en hoge pass. Lambrechts kopt de bal weg. Prahl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Conners 0:1

10e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar speelt de bal door. Theodorou is nu in balbezit. Theodorou haalt uit met een fantastische trap. Karanikolas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lambrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahnichi rent richting de bal. Lambrechts begaat een overtreding. Lahnichi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Karaindros bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft de bal voor. Holovko is nu in balbezit. Holovko draait met de bal, schiet en ... Skylitsis bokst de bal weg.

33e minuut.
Malanowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lahnichi kopt de bal weg. Chatzibamias heeft problemen om de bal te vangen. Prahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chatzibamias rent richting de bal. Nurakhmetov met een sublieme pass. Oţelea probeert naar een medespeler te passen. Holovko rent richting de bal. Holovko schiet op doel. Skylitsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 51%, Conners 49%.
PARMA AC - Conners 0:1

46e minuut.
Lambrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzibamias begaat een overtreding. Lambrechts raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribul Mazzola springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lambrechts geeft een hoge lob. Malanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Silva de bal. Ćosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorou begaat een overtreding. Theodorou krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lambrechts rent richting de bal. Lambrechts geeft een lange en hoge pass. Chatzibamias heeft problemen om de bal te vangen. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Theodorou rent richting de bal. Karanikolas onderschept slim de pass. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman geeft een hoge lob. Prahl kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Oţelea probeert naar een medespeler te passen. Theodorou rent richting de bal. Theodorou haalt uit met een fantastische trap. Holovko is nu in balbezit. Holovko haalt uit met een fantastische trap. Skylitsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PARMA AC - Conners 1:1

89e minuut.
Ribul Mazzola passt de bal zonder na te denken. Malanowski is nu in balbezit. Salazar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salazar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 39%, Conners 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PARMA AC - Conners 1:1