Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pablo Garcia F.C. ΠΑΣ Γιάννινα 1966
Paok4 Tactiek Breaking Bad
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
24.1 gemiddelde waardering 41.4
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giakoumatos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartinský rent richting de bal. Tiniakos verovert de bal door een tackle van achteren. Tiniakos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel geeft een hoge lob. Midali is nu in balbezit. Midali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Trabakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabakoulas passt de bal zonder na te denken. Daar is Tiniakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midali rent richting de bal. Midali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Oltay passt de bal met de wreef. Daar is Aramburú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú passt de bal met de wreef. Midali is nu in balbezit. Midali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Davakis geeft de bal voor. Buitenspel voor Taffarel. Goede buitenspelval van de verdediging. Papoutsellis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oltay rent richting de bal. Oltay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:0

13e minuut.
Espinosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Nentidis de bal. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel haalt uit met een fantastische trap. Veggos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Mechuragui de bal onder controle te krijgen. Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský met een sublieme pass. Klungelig pakt Aramburú de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bartinský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yanagimoto komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Mechuragui kopt de bal weg. Midali rent richting de bal. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:1

16e minuut.
Zalokostas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taffarel met de inworp. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Taffarel is nu in balbezit. Nentidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taffarel raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinosa met een snel genomen vrije trap. Daar is Liodakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midali rent richting de bal. Midali draait met de bal, schiet en ... Veggos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:2

20e minuut.
Mechuragui geeft de bal voor. Buitenspel voor Midali. Goede buitenspelval van de verdediging. Tiniakos neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Saldanha de bal. Oltay is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:2

26e minuut.
Aramburú met een sublieme pass. Taffarel rent richting de bal. Midali is nu in balbezit. Midali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:3

30e minuut.
Oltay onderschept slim de pass. Eleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Oltay moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oltay schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel passt de bal zonder na te denken. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:4

37e minuut.
Aramburú passt de bal in één keer door. Trabakoulas heeft problemen om de bal te vangen. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:5

39e minuut.
Zalokostas kopt de bal weg. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali rent richting de bal. Midali schiet op doel. Veggos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:6

42e minuut.
Mechuragui passt de bal zonder na te denken. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een hoge lob. Midali is nu in balbezit. Midali draait met de bal, schiet en ... Veggos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:7

43e minuut.
Daar is Fragias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:8

44e minuut.
Aramburú speelt de bal door. Mantilla rent richting de bal. Mantilla geeft een lange en hoge pass. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Veggos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 59%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 41%.
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:8

46e minuut.
Davakis onderschept slim de pass. Davakis geeft een hoge lob. Midali is nu in balbezit. Midali haalt uit met een fantastische trap. Veggos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:9

48e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragias verovert de bal door een tackle van achteren. Fragias speelt de bal door. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:10

50e minuut.
Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel probeert naar een medespeler te passen. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:11

56e minuut.
Tiniakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiniakos met een sublieme pass. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali schiet op doel. Veggos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:12

63e minuut.
Davakis verovert de bal door een tackle van achteren. Davakis geeft de bal voor. Aramburú kopt de bal weg. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mantilla is nu in balbezit. Mantilla geeft een lange en hoge pass. Midali is nu in balbezit. Midali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:13

79e minuut.
Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft een lange en hoge pass. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú schiet op doel. Veggos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Espinosa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zalokostas de bal. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 62%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 38%.
Pablo Garcia F.C. - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 2:13