Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerala FC Nazareth FC
1-5-2-1-2 Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 26.6
adequate Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Koothrappally geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shahbaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarun rent richting de bal. Tarun geeft de bal voor. Sanyogita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sudhansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind rent richting de bal. Milind met een sublieme pass. Puruganan rent richting de bal. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Petruniczyk probeert naar een medespeler te passen. Puruganan heeft problemen om de bal te vangen. Milind rent richting de bal. Puruganan rent richting de bal. Puruganan schiet op doel. Shvetank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala FC 37%, Nazareth FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kerala FC - Nazareth FC 0:0

53e minuut.
Sudhansu met een sublieme pass. Klungelig pakt Venkataraman de bal. Venkataraman geeft de bal voor. Klungelig pakt Puruganan de bal. Puruganan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Shantinath is nu in balbezit. Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk passt de bal zonder na te denken. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind haalt uit met een fantastische trap. Shvetank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Milind rent richting de bal. Sudhansu is nu in balbezit. Milind rent richting de bal. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vasuki is nu in balbezit. Vasuki draait met de bal, schiet en ... Shvetank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Bridel de bal. Naseer rent richting de bal. Bridel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bridel krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vinit heeft problemen om de bal te vangen. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinit krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Milind probeert naar een medespeler te passen. Puruganan is nu in balbezit. Sury rent richting de bal. Puruganan onderschept slim de pass. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Koluthungan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan onderschept slim de pass. Tarun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tarun krijgt een gele kaart. Puruganan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sachin met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan haalt uit met een fantastische trap. Shvetank bokst de bal weg.

86e minuut.
Sachin probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk speelt de bal door. Puruganan rent richting de bal. Puruganan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala FC 42%, Nazareth FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kerala FC - Nazareth FC 0:0