Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLAUGRANA Akelas
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen poor


11e minuut.
Ganeshwaran rent richting de bal. Wons schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ganeshwaran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ganeshwaran met een snel genomen vrije trap. Rojas Rodríguez is nu in balbezit. Rojas Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Subbanna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Denigris trapt de bal weg van het doel. Śmieszek rent richting de bal. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Sasthi de bal. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez geeft een hoge lob. Evlahin is nu in balbezit. Evlahin met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek rent richting de bal. Rojas Rodríguez is nu in balbezit. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Rojas Rodríguez rent richting de bal. Wons schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rojas Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Neela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLAUGRANA 47%, Akelas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BLAUGRANA - Akelas 0:0

46e minuut.
Bhuvanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Akelas 1:0

51e minuut.
Bácskai onderschept slim de pass. Bácskai passt de bal zonder na te denken. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Neela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Wons rent richting de bal. Bácskai begaat een overtreding. Wons raakt geblesseerd tijdens het duel. Wons zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pankaj heeft problemen om de bal te vangen. Luthra is nu in balbezit. Luthra haalt uit met een fantastische trap. Denigris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BLAUGRANA - Akelas 1:1

60e minuut.
Rojas Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Evlahin rent richting de bal. Evlahin probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ganeshwaran is nu in balbezit. Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk passt de bal zonder na te denken. Luthra bereikt de bal nog maar net als eerste. Luthra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Bhuvanesh trapt de bal weg. Ganeshwaran kopt de bal weg. Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Neela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Akelas 2:1

70e minuut.
Ganeshwaran geeft een hoge lob. Evlahin kopt de bal weg. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rojas Rodríguez geeft de bal voor. Neela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Akelas 3:1

77e minuut.
Bácskai met een snelle inworp. Jeeri is nu in balbezit. Evlahin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evlahin krijgt een gele kaart. Jeeri raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeeri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luthra bereikt de bal nog maar net als eerste. Luthra draait met de bal, schiet en ... Denigris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Sampaio met een sublieme pass. Kasabov rent richting de bal. Ganeshwaran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kasabov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luthra neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Peristeris probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLAUGRANA 41%, Akelas 59%.
BLAUGRANA - Akelas 3:1