Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
citizens lads
Normal Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Narmada bereikt de bal nog maar net als eerste. Narmada met een sublieme pass. Punati rent richting de bal. Punati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
citizens - lads 1:0

12e minuut.
Subrahmanyam rent richting de bal. Purushothaman verovert de bal door een tackle van achteren. Purushothaman passt de bal in één keer door. Punati bereikt de bal nog maar net als eerste. Punati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Subrahmanyam rent richting de bal. Sitipala verovert de bal door een tackle van achteren. Sitipala geeft een lange en hoge pass. Punati bereikt de bal nog maar net als eerste. Punati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Thyagaraju is nu in balbezit. Thyagaraju met een sublieme pass. Yamura rent richting de bal. Tej onderschept slim de pass. Tej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
citizens - lads 1:1

31e minuut.
Subrahmanyam kopt de bal weg. Tej kan de bal niet met de borst controleren. Yamura is nu in balbezit. Tej verovert de bal door een tackle van achteren. Tej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yamura geeft een lange en hoge pass. Sitipala met een sublieme pass. Daar is Rob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thirumalaiswamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirumalaiswamy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tej is nu in balbezit. Tej passt de bal met de wreef. Mandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
citizens - lads 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: citizens 46%, lads 54%.
citizens - lads 1:2

46e minuut.
Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirumalaiswamy onderschept slim de pass. Thirumalaiswamy speelt de bal door. Tej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Purushothaman geeft een hoge lob. Sitipala is nu in balbezit. Sitipala geeft de bal voor. Punati is nu in balbezit. Punati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vaninadh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subrahmanyam is nu in balbezit. Subrahmanyam passt de bal met de wreef. Tej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lakshiman geeft een lange en hoge pass. Sitipala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suchitra rent richting de bal. Sitipala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitipala haalt uit met een fantastische trap. Cansai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Mandar rent richting de bal. Mandar geeft de bal voor. Klungelig pakt Yudhajit de bal. Mandar rent richting de bal. Mandar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: citizens 64%, lads 36%.
citizens - lads 1:2