Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HighRangerZzz lads
424 Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mukul verovert de bal door een tackle van achteren. Mukul probeert naar een medespeler te passen. Manjithsingh is nu in balbezit. Vidyadhar is nu in balbezit. Vidyadhar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Doeltrap. Cansai trapt de bal weg van het doel. Subrahmanyam kan de bal niet met de borst controleren. Raghavanpillai bereikt de bal nog maar net als eerste. Raghavanpillai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - lads 1:0

10e minuut.
Mandar probeert naar een medespeler te passen. Subrahmanyam heeft problemen om de bal te vangen. Subrahmanyam probeert naar een medespeler te passen. Tej rent richting de bal. Tej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amish bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandyam rent richting de bal. Mandyam passt de bal zonder na te denken. Vidyadhar is nu in balbezit. Vidyadhar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rukmini passt de bal met de wreef. Vaninadh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaninadh geeft een hoge lob. Daar is Rupesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tej geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Suchitra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thyagarajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchitra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thyagarajan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rukmini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 37%, lads 63%.
HighRangerZzz - lads 1:0

56e minuut.
Sudeva rent richting de bal. Sudeva geeft de bal voor. Vidyadhar is nu in balbezit. Vidyadhar schiet op doel. Cansai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mandyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rukmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukmini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vidyadhar de bal. Vidyadhar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - lads 2:0

79e minuut.
Kedar is nu in balbezit. Kedar probeert naar een medespeler te passen. Amish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidyadhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mukul is nu in balbezit. Tej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mukul. Tej raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tej kan niet meer verder spelen. Lakshiman komt het veld opgelopen. Privrata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - lads 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 45%, lads 55%.
HighRangerZzz - lads 2:1