Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackyellow Fighting Hawks
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Arasaratnam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thangaraj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pravar is nu in balbezit. Pravar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Shankwalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shankwalkar geeft een hoge lob. Kakde kopt de bal weg. Sadaram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadaram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jaspitsingh passt de bal in één keer door. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Thogulva met een sublieme pass. Renukunta heeft problemen om de bal te vangen. Renukunta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackyellow - Fighting Hawks 1:0

44e minuut.
Jaspitsingh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravar verovert de bal door een tackle van achteren. Pravar speelt de bal door. Goli rent richting de bal. Goli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blackyellow - Fighting Hawks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackyellow 81%, Fighting Hawks 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackyellow - Fighting Hawks 1:1

54e minuut.
Thangaraj rent richting de bal. Kansal verovert de bal door een tackle van achteren. Kansal met een sublieme pass. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekha geeft de bal voor. Chandrahas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kakde probeert naar een medespeler te passen. Renukunta rent richting de bal. Renukunta passt de bal in één keer door. Thogulva is nu in balbezit. Thogulva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kakde probeert de bal aan de voet te houden. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Thogulva speelt de bal door. Renukunta rent richting de bal. Renukunta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arasaratnam kopt de bal weg. Kakde bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravar is nu in balbezit. Pravar haalt uit met een fantastische trap. Mukund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Goli is nu in balbezit. Jaspitsingh is nu in balbezit. Goli maakt een afschuwelijke overtreding. Goli krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een hoge lob. Daar is Madhav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renukunta is nu in balbezit. Renukunta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rima geeft de bal voor. Shankwalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amra maakt een afschuwelijke overtreding. Amra krijgt een gele kaart. Shankwalkar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Shankwalkar speelt de bal door. Pravar rent richting de bal. Pravar passt de bal met de wreef. Goli bereikt de bal nog maar net als eerste. Goli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arasaratnam is nu in balbezit. Arasaratnam geeft de bal voor. Ramjee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackyellow 65%, Fighting Hawks 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackyellow - Fighting Hawks 1:1