Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Jerusalem X Factor F.C
mama liga Tactiek קלאסיקו 2
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
72 gemiddelde waardering 66.8
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Gabay is nu in balbezit. Mosner onderschept slim de pass. Mosner probeert naar een medespeler te passen. Hames is nu in balbezit. Hames haalt uit met een fantastische trap. Buzaglo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 1:0

4e minuut.
Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş is nu in balbezit. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş is nu in balbezit. Chiş schiet op doel. Buyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Jordana is nu in balbezit. Jordana draait met de bal, schiet en ... Buyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 1:1

9e minuut.
Wilkinson kopt de bal weg. Mosner rent richting de bal. Gabay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabay krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Trzepieciński speelt de bal door. Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft een hoge lob. Qasımoğlu kopt de bal weg. Hames rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 2:1

28e minuut.
Altınat geeft een lange en hoge pass. Qasımoğlu kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. Buzaglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 3:1

33e minuut.
Hames is nu in balbezit. Gabay maakt een afschuwelijke overtreding. Hames is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sundfors zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hames krijgt zijn hoofd ertegen. Badir kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Buzaglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Inworp. Vahava met een snelle inworp. Menashe probeert naar een medespeler te passen. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gabay heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Conti Filippini is nu in balbezit. Conti Filippini geeft een hoge lob. Jordana is nu in balbezit. Jordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Jerusalem 44%, X Factor F.C 56%.
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 3:2

47e minuut.
Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Filippini onderschept slim de pass. Conti Filippini met een sublieme pass. Jordana rent richting de bal. Jordana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Trzepieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzepieciński met een sublieme pass. Lăzărescu speelt de bal door. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Buzaglo probeert naar een medespeler te passen. Chiş kopt de bal weg. Mosner probeert de bal met de borst te controleren. Mosner geeft de bal voor. Qasımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzaglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Amariei komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chiş rent richting de bal. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jordana raakt geblesseerd tijdens het duel. Jordana legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

67e minuut.
Trzepieciński met een sublieme pass. Sundfors rent richting de bal. Sundfors met een sublieme pass. Hames rent richting de bal. Hames haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner met een sublieme pass. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Buzaglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 4:2

84e minuut.
Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon geeft een hoge lob. Daar is Badir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Jerusalem 32%, X Factor F.C 68%.
Hapoel Jerusalem - X Factor F.C 4:2