Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
simon strikers Netanya warriors
451new Tactiek ע632
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 68.1
solid Schieten outstanding
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Ben Zakai kan de bal niet met de borst controleren. Ganach is nu in balbezit. Ben Zakai maakt een afschuwelijke overtreding. Ben Zakai krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Laban met een sublieme pass. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal met de wreef. Akale is nu in balbezit. Akale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Ghinescu komt het veld opgelopen. Arel komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Uviděl heeft problemen om de bal te vangen. Uviděl met een sublieme pass. Linetty rent richting de bal. Linetty schiet op doel. Tikva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - Netanya warriors 1:0

33e minuut.
Inworp. Laban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salama rent richting de bal. Salama geeft een hoge lob. Arel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Skaribas kopt de bal weg. Salama speelt de bal door. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... Hejdušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
simon strikers - Netanya warriors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simon strikers 72%, Netanya warriors 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
simon strikers - Netanya warriors 1:1

52e minuut.
Golubics rent richting de bal. Arel onderschept slim de pass. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu schiet op doel. Hejdušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Deroo passt de bal met de wreef. Laban heeft problemen om de bal te vangen. Laban probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Skaribas onderschept slim de pass. Deroo speelt de bal door. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... Hejdušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - Netanya warriors 1:2

68e minuut.
Horník kopt de bal weg. Salama met een sublieme pass. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft de bal voor. Ghinescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Laban speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Salama de bal onder controle te krijgen. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft de bal voor. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - Netanya warriors 1:3

78e minuut.
Ghinescu is nu in balbezit. Elkobi rent richting de bal. Ghinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghinescu krijgt een gele kaart. Elkobi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Klungelig pakt Deroo de bal. Rapio is nu in balbezit. Rapio geeft een lange en hoge pass. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty draait met de bal, schiet en ... Tikva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Arel rent richting de bal. Abramowski is nu in balbezit. Arel verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu geeft de bal voor. Arel krijgt zijn hoofd ertegen. Žampera onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simon strikers 73%, Netanya warriors 27%.
simon strikers - Netanya warriors 1:3