Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bney Sharmit g.h
433 Tactiek Van Hal
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Yaakov heeft problemen om de bal te vangen. Munn is nu in balbezit. Munn passt de bal met de wreef. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major schiet op doel. Grubits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:1

4e minuut.
Munn heeft problemen om de bal te vangen. Munn passt de bal zonder na te denken. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:2

6e minuut.
Major passt de bal zonder na te denken. Samelák is nu in balbezit. Samelák passt de bal in één keer door. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:3

7e minuut.
Jobe passt de bal met de wreef. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev speelt de bal door. Major rent richting de bal. Major haalt uit met een fantastische trap. Grubits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Marcyjański kopt de bal weg. Daar is Hatuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombrini speelt de bal door. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grubits trapt de bal weg van het doel. Colombrini kopt de bal weg. Major rent richting de bal. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:4

17e minuut.
Abächerli met een sublieme pass. Daar is Colombrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombrini speelt de bal door. Major rent richting de bal. Major schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Colombrini rent richting de bal. Colombrini passt de bal zonder na te denken. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major schiet op doel. Grubits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:5

20e minuut.
Major onderschept slim de pass. Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martziano de bal. Major rent richting de bal. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:6

27e minuut.
Klungelig pakt Munn de bal. Munn met een sublieme pass. Major rent richting de bal. Major draait met de bal, schiet en ... Martziano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abächerli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lixăndroiu kopt de bal weg. Mora Sánchez geeft een hoge lob. Major maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:7

34e minuut.
Martziano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombrini verovert de bal door een tackle van achteren. Colombrini speelt de bal door. Munn heeft problemen om de bal te vangen. Munn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Colombrini is nu in balbezit. Colombrini probeert naar een medespeler te passen. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:8

44e minuut.
Major is nu in balbezit. Munn rent richting de bal. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap. Grubits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bney Sharmit 86%, g.h 14%.
Bney Sharmit - g.h 0:9

48e minuut.
Daar is Jobe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn rent richting de bal. Munn passt de bal zonder na te denken. Major rent richting de bal. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:10

51e minuut.
Mora Sánchez met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Munn passt de bal in één keer door. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Yaakov probeert naar een medespeler te passen. Munn is nu in balbezit. Munn passt de bal met de wreef. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jobe geeft een hoge lob. Samelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Samelák geeft een lange en hoge pass. Munn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:11

67e minuut.
Martziano geeft een lange en hoge pass. Samelák kopt de bal weg. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel. Jobe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Süleymanov rent richting de bal. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli geeft de bal voor. Major probeert de bal met de borst te controleren. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:12

72e minuut.
Major met een sublieme pass. Munn is nu in balbezit. Jobe bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn onderschept slim de pass. Munn draait met de bal, schiet en ... Grubits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:13

85e minuut.
Major probeert naar een medespeler te passen. Samelák met een sublieme pass. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel. Grubits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:14

89e minuut.
Major rent richting de bal. Major passt de bal in één keer door. Munn is nu in balbezit. Colombrini rent richting de bal. Colombrini draait met de bal, schiet en ... Grubits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - g.h 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bney Sharmit 70%, g.h 30%.
Bney Sharmit - g.h 0:15