Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:18
  • Competitiewedstrijd: Ligat Ha`al
  • Stadion: G.H Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19793
g.h ronigili
Van Hal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Colombrini met een sublieme pass. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major passt de bal in één keer door. Munn rent richting de bal. Munn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Szántó geeft een lange en hoge pass. Inworp. Samelák met een snelle inworp. Colombrini is nu in balbezit. Colombrini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rodopoulos geeft de bal voor. Marcyjański kopt de bal weg. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski geeft een lange en hoge pass. Göktepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chen probeert naar een medespeler te passen. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski geeft een lange en hoge pass. Göktepe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - ronigili 0:1

22e minuut.
Mora Sánchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tzimet komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Samelák passt de bal in één keer door. Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini passt de bal zonder na te denken. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Bakrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Marcyjański geeft de bal voor. Inworp. Costellano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieruchowski geeft de bal voor. Göktepe krijgt zijn hoofd ertegen. Marszałek bokst de bal weg.

38e minuut.
Marcyjański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieruchowski met de inworp. Šámal is nu in balbezit. Šámal schiet op doel. Marszałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kotowski speelt de bal door. Major is nu in balbezit. Colombrini met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
g.h - ronigili 1:1

42e minuut.
Paulista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stadheim komt het veld opgelopen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodopoulos met de inworp. Colombrini is nu in balbezit. Šámal verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g.h 53%, ronigili 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
g.h - ronigili 1:1

49e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski speelt de bal door. Šámal rent richting de bal. Šámal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tzimet met de inworp. Kotowski rent richting de bal. Kotowski geeft een lange en hoge pass. Major krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - ronigili 2:1

75e minuut.
Szántó geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abächerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samelák geeft een lange en hoge pass. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Samelák de bal. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Bukovec de bal. Colombrini is nu in balbezit. Colombrini passt de bal met de wreef. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Abächerli met de inworp. Samelák geeft de bal voor. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal. Stadheim onderschept slim de pass. Bakrie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
g.h - ronigili 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g.h 45%, ronigili 55%.
g.h - ronigili 3:1