Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimshon Ra`anana FC Edery
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Salama verovert de bal door een tackle van achteren. Salama probeert naar een medespeler te passen. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman onderschept slim de pass. Soloman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 1:0

3e minuut.
Barkol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeini met een snelle inworp. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman schiet op doel. Banay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Barkol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeini met de inworp. Soloman is nu in balbezit. Soloman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Banay probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Walk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 2:0

14e minuut.
Inworp. Yeini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman is nu in balbezit. Soloman schiet op doel. Banay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 3:0

31e minuut.
Bar Oz passt de bal zonder na te denken. Soloman met een sublieme pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman onderschept slim de pass. Torjman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Soher rent richting de bal. Sassi onderschept slim de pass. Sassi geeft de bal voor. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hanuka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuka geeft een hoge lob. Tega heeft problemen om de bal te vangen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 4:0

45e minuut.
Salama rent richting de bal. Salama passt de bal met de wreef. Daar is Hermon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman rent richting de bal. Torjman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Ra`anana 33%, FC Edery 67%.
Shimshon Ra`anana - FC Edery 5:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeini met de inworp. Soloman is nu in balbezit. Soloman passt de bal met de wreef. Veksler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 6:0

54e minuut.
Barkol heeft problemen om de bal te vangen. Soloman is nu in balbezit. Salama is nu in balbezit. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Torjman rent richting de bal. Hermon rent richting de bal. Torjman rent richting de bal. Soloman is nu in balbezit. Soloman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 7:0

69e minuut.
Barkol geeft de bal voor. Salama is nu in balbezit. Veksler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veksler krijgt een gele kaart. Salama moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salama kan niet meer verder spelen. Glik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Ra`anana 42%, FC Edery 58%.
Shimshon Ra`anana - FC Edery 7:0