Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Balianim Irony Barak
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hudeda is nu in balbezit. Pesco verovert de bal door een tackle van achteren. Pesco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laban de bal. Laban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hudeda geeft een hoge lob. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe met een sublieme pass. Pesco heeft problemen om de bal te vangen. Pesco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Menashe passt de bal met de wreef. Tega rent richting de bal. Buskila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buskila krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Tya is nu in balbezit. Mish`an schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mish`an krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tafta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan onderschept slim de pass. Tya rent richting de bal. Tya draait met de bal, schiet en ... Solomon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Balianim - Irony Barak 1:0

41e minuut.
Alterman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pesco met de inworp. Offek bereikt de bal nog maar net als eerste. Offek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Balianim 70%, Irony Barak 30%.
Maccabi Balianim - Irony Barak 1:0

47e minuut.
Ben Yousef speelt de bal door. Offek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanch begaat een overtreding. Ghanch krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hudeda is nu in balbezit. Offek verovert de bal door een tackle van achteren. Offek passt de bal in één keer door. Pesco rent richting de bal. Pesco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bouaron speelt de bal door. Offek is nu in balbezit. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Offek verovert de bal door een tackle van achteren. Offek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maccabi Balianim - Irony Barak 1:1

78e minuut.
Laban rent richting de bal. Offek rent richting de bal. Artzi probeert naar een medespeler te passen. Offek bereikt de bal nog maar net als eerste. Offek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Balianim - Irony Barak 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Balianim 55%, Irony Barak 45%.
Maccabi Balianim - Irony Barak 1:2