Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the turtels RaFuL
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldring rent richting de bal. Hajaj probeert naar een medespeler te passen. Refaeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Refaeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hajaj heeft problemen om de bal te vangen. Berger is nu in balbezit. Hajaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghanch komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the turtels - RaFuL 1:0

19e minuut.
Hajaj kan de bal niet met de borst controleren. Adir rent richting de bal. Adir passt de bal met de wreef. Refaeli rent richting de bal. Refaeli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadosh probeert naar een medespeler te passen. Goldring kopt de bal weg. Leibovich rent richting de bal. Refaeli onderschept slim de pass. Refaeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the turtels - RaFuL 1:1

32e minuut.
Zinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanch verovert de bal door een tackle van achteren. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the turtels - RaFuL 2:1

34e minuut.
Tzimet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasan met een snelle inworp. Ghanch is nu in balbezit. Ghanch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the turtels 53%, RaFuL 47%.
the turtels - RaFuL 2:1

57e minuut.
Goldring geeft een hoge lob. Luz kopt de bal weg. Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elimelech verovert de bal door een tackle van achteren. Elimelech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zinger passt de bal met de wreef. Hajaj rent richting de bal. Hajaj passt de bal zonder na te denken. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ben Yousef met de inworp. Adir is nu in balbezit. Elimelech speelt de bal door. Refaeli rent richting de bal. Refaeli haalt uit met een fantastische trap. Kadosh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the turtels - RaFuL 2:2

75e minuut.
Elimelech rent richting de bal. Elimelech geeft de bal voor. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shtrauber de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Elimelech speelt de bal door. Refaeli rent richting de bal. Leibovich rent richting de bal. Refaeli onderschept slim de pass. Refaeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ghanch speelt de bal door. Berger rent richting de bal. Goldring bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
the turtels - RaFuL 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the turtels 68%, RaFuL 32%.
the turtels - RaFuL 3:2