Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nación Camba FC Ubers
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz speelt de bal door. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rivas rent richting de bal. Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero passt de bal zonder na te denken. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt draait met de bal, schiet en ... Maese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieres schiet op doel. Maese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nación Camba - FC Ubers 1:0

36e minuut.
Rivas kopt de bal weg. Daar is Pantoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Arano is nu in balbezit. Arano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rivas passt de bal in één keer door. Guilarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilarte passt de bal in één keer door. Arano rent richting de bal. Arano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nación Camba 54%, FC Ubers 46%.
Nación Camba - FC Ubers 1:0

58e minuut.
Pantoja speelt de bal door. Saenz heeft problemen om de bal te vangen. Saenz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arano de bal. Arano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nación Camba - FC Ubers 1:1

62e minuut.
Pantoja is nu in balbezit. Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero met een sublieme pass. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nación Camba - FC Ubers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nación Camba 42%, FC Ubers 58%.
Nación Camba - FC Ubers 1:2