Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente Petrohué chokos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gato de bal onder controle te krijgen. Calero is nu in balbezit. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Navarrete met een sublieme pass. Montes heeft problemen om de bal te vangen. Troche bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Petrohué - chokos 0:1

18e minuut.
Schmidt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco passt de bal in één keer door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Loma trapt de bal weg. Capobianco kopt de bal weg. Klungelig pakt Montes de bal. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Luján onderschept slim de pass. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal in één keer door. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loma trapt de bal weg van het doel. Arias kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustamante de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt met een sublieme pass. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Petrohué 46%, chokos 54%.
Oriente Petrohué - chokos 0:1

53e minuut.
Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt speelt de bal door. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Petrohué - chokos 0:2

60e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco verovert de bal door een tackle van achteren. Capobianco passt de bal met de wreef. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto speelt de bal door. Posadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Capobianco rent richting de bal. Muguertegui is nu in balbezit. Capobianco rent richting de bal. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui draait met de bal, schiet en ... Camhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Petrohué 47%, chokos 53%.
Oriente Petrohué - chokos 0:2