Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Chapaco UTB Futsal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Abrego passt de bal met de wreef. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo schiet op doel. Teodovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lizarazu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azurduy komt het veld opgelopen. Teodovich trapt de bal weg van het doel. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Medrano is nu in balbezit. Medrano geeft een hoge lob. Barrio Nuevo is nu in balbezit. Alem verovert de bal door een tackle van achteren. Alem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Medrano de bal. Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal met de wreef. Peredo is nu in balbezit. Peredo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Azurduy kopt de bal weg. Posadas rent richting de bal. Posadas speelt de bal door. Peredo rent richting de bal. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Abrego onderschept slim de pass. Abrego probeert naar een medespeler te passen. Arévalo is nu in balbezit. Peredo is nu in balbezit. Peredo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 50%, UTB Futsal 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Chapaco - UTB Futsal 0:0

48e minuut.
Ureña probeert de bal met de borst te controleren. Medrano speelt de bal door. Alem rent richting de bal. Alem draait met de bal, schiet en ... Medeiros probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Abrego speelt de bal door. Peredo rent richting de bal. Peredo passt de bal met de wreef. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Miranda geeft een hoge lob. Melgar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alem de bal onder controle te krijgen. Posadas rent richting de bal. Posadas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Alem is nu in balbezit. Alem passt de bal zonder na te denken. Posadas is nu in balbezit. Posadas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 47%, UTB Futsal 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Chapaco - UTB Futsal 0:0