Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litoral Pieces Red Colla
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Inworp. Payno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soria de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. Klungelig pakt Góngora de bal. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Góngora krijgt zijn hoofd ertegen. Zubieta kopt de bal weg. Luján heeft problemen om de bal te vangen. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar draait met de bal, schiet en ... Choquere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Parejas rent richting de bal. Parejas geeft een hoge lob. Payno kopt de bal weg. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Canelas onderschept slim de pass. Canelas probeert naar een medespeler te passen. Góngora is nu in balbezit. Góngora schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selza de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cortázar is nu in balbezit. Revollo rent richting de bal. Revollo speelt de bal door. Ayala rent richting de bal. Ayala speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Roselló is nu in balbezit. Roselló geeft een lange en hoge pass. Revollo kopt de bal weg. Perales rent richting de bal. Perales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litoral Pieces 56%, Red Colla 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litoral Pieces - Red Colla 0:0

59e minuut.
Cortázar rent richting de bal. Luján rent richting de bal. Luján speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Cortázar is nu in balbezit. Luján rent richting de bal. Cortázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortázar krijgt een gele kaart. Luján is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parejas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Perales de bal. Perales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Canelas probeert naar een medespeler te passen. Luján rent richting de bal. Luján passt de bal in één keer door. Góngora is nu in balbezit. Góngora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Litoral Pieces - Red Colla 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litoral Pieces 60%, Red Colla 40%.
Litoral Pieces - Red Colla 0:1