Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÍdoloBarce LixaR
Sergioneta 1 Tactiek 5-2-1-1L-1
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
59 gemiddelde waardering 67.2
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


9e minuut.
Ulduz is nu in balbezit. Ulduz passt de bal met de wreef. Cívica is nu in balbezit. Cívica geeft een lange en hoge pass. Özçelik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - LixaR 0:1

19e minuut.
Ulduz passt de bal zonder na te denken. Marynarz rent richting de bal. Marynarz passt de bal zonder na te denken. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Bori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cívica rent richting de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar speelt de bal door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 62%, LixaR 38%.
ÍdoloBarce - LixaR 0:1

46e minuut.
Aksu probeert de bal met de borst te controleren. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft een lange en hoge pass. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Saldaña verovert de bal door een tackle van achteren. Pabst is nu in balbezit. Saldaña begaat een overtreding. Pabst moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pabst kan niet meer verder spelen. Peruga komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tobar passt de bal met de wreef. Cívica is nu in balbezit. Trundle maakt een afschuwelijke overtreding. Trundle krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cívica geeft de bal voor. Özçelik is nu in balbezit. Ukonaho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özçelik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özçelik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - LixaR 0:2

69e minuut.
Peruga rent richting de bal. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stegemann. Stegemann krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Doeltrap. Bori trapt de bal weg. Peruga kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Nică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - LixaR 1:2

85e minuut.
Marynarz passt de bal in één keer door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Özçelik de bal. Özçelik schiet op doel. Bori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - LixaR 1:3

89e minuut.
Saldaña geeft een lange en hoge pass. Cívica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trundle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 48%, LixaR 52%.
ÍdoloBarce - LixaR 1:3