Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LixaR West Canclón Albion
5-2-1-1L-1 Tactiek WingGame
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
67 gemiddelde waardering 70.7
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Hegelund geeft een hoge lob. Zlatkovič maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Głód met een sublieme pass. Rzeźniczak speelt de bal door. Korsós rent richting de bal. Korsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - West Canclón Albion 0:1

14e minuut.
Ulduz passt de bal met de wreef. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een lange en hoge pass. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LixaR - West Canclón Albion 1:1

30e minuut.
Ulduz passt de bal met de wreef. Özçelik is nu in balbezit. Kürşat rent richting de bal. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zlatkovič passt de bal met de wreef. Rzeźniczak rent richting de bal. Vander Elst maakt een afschuwelijke overtreding. Vander Elst krijgt een gele kaart. Rzeźniczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zupo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 56%, West Canclón Albion 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LixaR - West Canclón Albion 1:1

48e minuut.
Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund passt de bal in één keer door. Korsós rent richting de bal. Korsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - West Canclón Albion 1:2

50e minuut.
Cívica geeft een hoge lob. Daar is Livadiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LixaR - West Canclón Albion 2:2

51e minuut.
Özçelik kopt de bal weg. Zlatkovič probeert de bal met de borst te controleren. Saldaña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saldaña krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Gudermanis komt het veld opgelopen. Lalama komt het veld opgelopen. Pini komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Zupo met een snelle inworp. Pini met een sublieme pass. Hegelund geeft een lange en hoge pass. Gudermanis krijgt zijn hoofd ertegen. Nică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rzeźniczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korsós springt en kopt de bal. Nică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benites komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hegelund probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lalama passt de bal zonder na te denken. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupo is nu in balbezit. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nică speelt de bal door. Inworp. Zupo met de inworp. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Nică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 55%, West Canclón Albion 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LixaR - West Canclón Albion 2:2