Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGACY F.C Cárabos Futbol Club
LA XAVINETA Tactiek 4`4`2
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 61.2
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Mutu rent richting de bal. Mutu passt de bal in één keer door. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Gena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 0:1

9e minuut.
MacIntyre passt de bal zonder na te denken. Saviola rent richting de bal. Saviola geeft een hoge lob. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 0:2

11e minuut.
Buljić speelt de bal door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca schiet op doel. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 1:2

14e minuut.
Gena speelt de bal door. Rago kopt de bal weg. Daar is Sabolčik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guachiculca verovert de bal door een tackle van achteren. Guachiculca schiet op doel. Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mansoor probeert naar een medespeler te passen. Buljić rent richting de bal. MacIntyre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacIntyre krijgt een gele kaart. Buljić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vuchev met een snel genomen vrije trap. Rago maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Mutu met een snelle inworp. Mansoor rent richting de bal. Mansoor speelt de bal door. Saviola geeft een hoge lob. Gena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trajano kan de bal niet met de borst controleren. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza schiet op doel. Gena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 1:3

22e minuut.
Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca passt de bal in één keer door. Saviola speelt de bal door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Morici kopt de bal weg. Orta geeft de bal voor. Daar is Rago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 2:3

29e minuut.
Pálffy kopt de bal weg. Bizarri speelt de bal door. Orta is nu in balbezit. Orta geeft een hoge lob. Rago maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Wielgus geeft een hoge lob. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdés krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Orta is nu in balbezit. Mutu onderschept slim de pass. Mutu passt de bal in één keer door. Daar is Zagorroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGACY F.C 40%, Cárabos Futbol Club 60%.
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 2:3

49e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orta met een snelle inworp. Bizarri rent richting de bal. Bizarri geeft de bal voor. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rago is nu in balbezit. Rago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 3:3

57e minuut.
Sabolčik verovert de bal door een tackle van achteren. Sabolčik geeft een lange en hoge pass. Zagorroza kopt de bal weg. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Morici rent richting de bal. Rago onderschept slim de pass. Rago passt de bal in één keer door. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 4:3

64e minuut.
Buljić geeft de bal voor. Wielgus kopt de bal weg. Bizarri geeft de bal voor. Guachiculca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Orta met een sublieme pass. Buljić is nu in balbezit. Buljić passt de bal in één keer door. Rago is nu in balbezit. Rago haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Trajano met een sublieme pass. Vuchev is nu in balbezit. Vuchev met een sublieme pass. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pérez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guachiculca raakt geblesseerd tijdens het duel. Guachiculca neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 5:3

73e minuut.
Buljić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wielgus de bal. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 6:3

82e minuut.
Orta is nu in balbezit. Orta geeft de bal voor. Rago is nu in balbezit. Rago schiet op doel. Vergara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 7:3

84e minuut.
Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta verovert de bal door een tackle van achteren. Orta probeert naar een medespeler te passen. Rago is nu in balbezit. Rago draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGACY F.C 43%, Cárabos Futbol Club 57%.
LEGACY F.C - Cárabos Futbol Club 7:3