Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Galácticos F.C. Centauros S.C.
Attack Tactiek seguro3
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 37.9
weak Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Tarira geeft de bal voor. Moreno probeert de bal aan de voet te houden. Bertochi is nu in balbezit. Bertochi geeft de bal voor. Díaz de Nibela krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Preisinger geeft de bal voor. Valarezo kopt de bal weg. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos F.C. - Centauros S.C. 0:1

13e minuut.
Bertochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertochi geeft een hoge lob. Suna is nu in balbezit. Díaz de Nibela onderschept slim de pass. Díaz de Nibela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Caltabellotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Naulas is nu in balbezit. Naulas passt de bal met de wreef. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertochi verovert de bal door een tackle van achteren. Monroy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bertochi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Valarezo neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Zevallos kopt de bal weg. Conejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caltabellotta rent richting de bal. Conejo verovert de bal door een tackle van achteren. Conejo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galácticos F.C. 56%, Centauros S.C. 44%.
Halcones Galácticos F.C. - Centauros S.C. 0:1

46e minuut.
Bertochi probeert naar een medespeler te passen. Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valarezo probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Siguencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Monroy is nu in balbezit. Monroy geeft de bal voor. Valarezo heeft problemen om de bal te vangen. Díaz de Nibela rent richting de bal. Díaz de Nibela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valarezo passt de bal zonder na te denken. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela schiet op doel. Siguencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos F.C. - Centauros S.C. 0:2

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caltabellotta zal de hoekschop nemen. Bertochi kopt de bal weg. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. Siguencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos F.C. - Centauros S.C. 0:3

78e minuut.
Caltabellotta geeft een lange en hoge pass. Valarezo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Monroy de bal onder controle te krijgen. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel. Siguencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galácticos F.C. 55%, Centauros S.C. 45%.
Halcones Galácticos F.C. - Centauros S.C. 0:3