Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Royalty Reales Chullas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena rent richting de bal. Gaona is nu in balbezit. Morena onderschept slim de pass. Morena schiet op doel. Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz geeft een lange en hoge pass. Daar is Aviles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - Reales Chullas 0:1

6e minuut.
Matamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán begaat een overtreding. Matamba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pozo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guevara rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Aviles ... Strafschop! Guevara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serapeda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Malal bokst de bal weg.

9e minuut.
Sarate rent richting de bal. Sarate passt de bal met de wreef. Serapeda met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio is nu in balbezit. Serapeda onderschept slim de pass. Serapeda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vélez de bal onder controle te krijgen. Malal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Montalbán kopt de bal weg. Gaona probeert de bal aan de voet te houden. Sarate rent richting de bal. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Anangono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zamorano is nu in balbezit. Zamorano speelt de bal door. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Aviles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vélez trapt de bal weg. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Bustos is nu in balbezit. Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapeda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 54%, Reales Chullas 46%.
The Royalty - Reales Chullas 0:1

59e minuut.
Gaona rent richting de bal. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate met een sublieme pass. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malal trapt de bal weg van het doel. Gaona kopt de bal weg. Daar is Serapeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serapeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Serapeda heeft problemen om de bal te vangen. Montalbán is nu in balbezit. Montalbán passt de bal in één keer door. Morena is nu in balbezit. Morena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Royalty - Reales Chullas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 48%, Reales Chullas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Royalty - Reales Chullas 1:1