Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volantes Gordos PNQURVO
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen weak


13e minuut.
Peláez met een sublieme pass. Villalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanri verovert de bal door een tackle van achteren. Toral bereikt de bal nog maar net als eerste. Toral draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Daar is Magarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalva rent richting de bal. Villalva met een sublieme pass. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Polanco controleert de bal met de borst. Moreno is nu in balbezit. Magarino onderschept slim de pass. Polanco rent richting de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volantes Gordos 56%, PNQURVO 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volantes Gordos - PNQURVO 0:0

59e minuut.
Oribe rent richting de bal. Oribe speelt de bal door. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Villanri bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Magarino is nu in balbezit. Magarino met een sublieme pass. Sica is nu in balbezit. Oribe onderschept slim de pass. Oribe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sica probeert naar een medespeler te passen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco met een sublieme pass. Klungelig pakt Calle de bal. Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volantes Gordos 52%, PNQURVO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volantes Gordos - PNQURVO 0:0