Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club cebollita PNQURVO
Attack Tactiek 343
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


18e minuut.
Sica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polanco probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguinaga. Polanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Sica met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Almada is nu in balbezit. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Mina. López Mina krijgt een gele kaart. Polanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Villalva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Calle de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club cebollita - PNQURVO 0:1

32e minuut.
Del Pozo passt de bal zonder na te denken. Polanco rent richting de bal. Polanco passt de bal zonder na te denken. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Saldarriaga onderschept slim de pass. Saldarriaga passt de bal in één keer door. Villalva is nu in balbezit. Zuniga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuniga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club cebollita 48%, PNQURVO 52%.
club cebollita - PNQURVO 0:1

52e minuut.
Játiva geeft een hoge lob. Inworp. Saldarriaga met de inworp. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ambrosi met een harde bal richting middenveld. Calle rent richting de bal. Inguilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Calle kan niet meer verder spelen. Arias komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Polanco passt de bal zonder na te denken. Varera bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada is nu in balbezit. Almada probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Inguilla geeft een hoge lob. Armijos controleert de bal met de borst. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Ambrosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club cebollita - PNQURVO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club cebollita 33%, PNQURVO 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club cebollita - PNQURVO 1:1