Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Meerkats Brave Eagles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
bin Jamlus rent richting de bal. bin Mustapa onderschept slim de pass. bin Mustapa passt de bal met de wreef. bin Fadzim rent richting de bal. bin Fadzim draait met de bal, schiet en ... bin Mohamed Rumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
bin Mahayudin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan met een sublieme pass. bin Fadzim rent richting de bal. bin Fadzim probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
bin Mahayudin passt de bal zonder na te denken. Ahmad Sabri rent richting de bal. Ahmad Sabri geeft een lange en hoge pass. bin Mustapa rent richting de bal. bin Mustapa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Meerkats 54%, Brave Eagles 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warlike Meerkats - Brave Eagles 0:0

47e minuut.
bin Hassan heeft problemen om de bal te vangen. bin Fadzim rent richting de bal. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. bin Mustapa is nu in balbezit. bin Mustapa schiet op doel. bin Mohamed Rumi bokst de bal weg.

50e minuut.
bin Mohd Zein met een sublieme pass. bin Saiban is nu in balbezit. bin Saiban passt de bal in één keer door. bin Mustapa rent richting de bal. bin Mustapa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kahar geeft een lange en hoge pass. bin Wan Abdullah rent richting de bal. bin Wan Abdullah schiet op doel. bin Mahayudin kopt de bal weg. Daar is Jasri Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamed Rumi bokst de bal weg.

64e minuut.
Ahmad Sabri kan de bal niet met de borst controleren. bin Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wahab passt de bal zonder na te denken. bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
bin Mahayudin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fazrul Rodzi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
bin Abd Rahim passt de bal in één keer door. bin Hassan speelt de bal door. bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin draait met de bal, schiet en ... Nazri Affendi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Meerkats 45%, Brave Eagles 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warlike Meerkats - Brave Eagles 0:0