Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK White Cats Qingdao United
Avalanche Tactiek 343mio
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 41.6
good Schieten good
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Duilach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duilach krijgt een gele kaart. Venczel raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheuk Fung legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sebastian David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Cuihua geeft een hoge lob. Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Zois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurpiewski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Tešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešović passt de bal zonder na te denken. Papin rent richting de bal. Papin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Qingdao United 1:0

13e minuut.
Borbély is nu in balbezit. Borbély geeft de bal voor. Klungelig pakt Molęda de bal. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ... Sebastian David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheuk Fung rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Stocki heeft problemen om de bal te vangen. Garbień met een sublieme pass. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Stocki de bal onder controle te krijgen. Papin is nu in balbezit. Papin speelt de bal door. Francuz rent richting de bal. Francuz haalt uit met een fantastische trap. Falcón bokst de bal weg.

24e minuut.
Higuera is nu in balbezit. Higuera speelt de bal door. Figino heeft problemen om de bal te vangen. Francuz is nu in balbezit. Francuz schiet op doel. Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Stocki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Qingdao United 2:0

25e minuut.
Ducret rent richting de bal. Ducret speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tratz de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera met een sublieme pass. Francuz is nu in balbezit. Francuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Qingdao United 3:0

29e minuut.
Figino bereikt de bal nog maar net als eerste. Figino probeert naar een medespeler te passen. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chun Wah rent richting de bal. Chun Wah geeft een lange en hoge pass. Francuz rent richting de bal. Francuz schiet op doel. Falcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Qingdao United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 67%, Qingdao United 33%.
HK White Cats - Qingdao United 4:0

48e minuut.
Machetti kopt de bal weg. Daar is Ducret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zois rent richting de bal. Ducret rent richting de bal. Ducret geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zois geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cuihua met een snelle inworp. Tratz speelt de bal door. Venczel geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Qingdao United 4:1

61e minuut.
Machetti onderschept slim de pass. Tešović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machetti. Tešović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tešović kan niet meer verder spelen. Dajka komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dajka passt de bal in één keer door. Stocki rent richting de bal. Stocki geeft de bal voor. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cuihua met een sublieme pass. Correa controleert de bal met de borst. Cuihua geeft een hoge lob. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cuihua geeft de bal voor. Ducret rent richting de bal. Cheuk Fung rent richting de bal. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Papin kopt de bal weg. Francuz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stocki. Stocki krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ducret probeert naar een medespeler te passen. Borbély rent richting de bal. Borbély passt de bal zonder na te denken. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Sebastian David bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 73%, Qingdao United 27%.
HK White Cats - Qingdao United 4:1