Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Phooey qi
442 Tactiek N
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 26.2
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


20e minuut.
Chi Yiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Yiu met een sublieme pass. Hon Wang probeert naar een medespeler te passen. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wai Chuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ho Man probeert naar een medespeler te passen. Wing Lun rent richting de bal. Wing Hong met een sublieme pass. Hon Pan is nu in balbezit. Hon Pan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chi Yiu de bal. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Phooey - qi 0:1

40e minuut.
Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung is nu in balbezit. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hon Wang controleert de bal met de borst. Kam Yuen onderschept slim de pass. Kam Yuen met een sublieme pass. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Phooey 55%, qi 45%.
Hong Kong Phooey - qi 0:1

55e minuut.
Eric met de inworp. Wai Yeung geeft een hoge lob. Chin Pang is nu in balbezit. Chin Pang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hong Kong Phooey - qi 1:1

65e minuut.
Kam Yuen met een snelle inworp. Klungelig pakt Ka Fai de bal. Ka Fai passt de bal met de wreef. On Cho is nu in balbezit. On Cho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Phooey - qi 2:1

67e minuut.
Chun Nam geeft een lange en hoge pass. Hon Pan speelt de bal door. Hon Wang met een sublieme pass. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ... Wai Chuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Wai Chuen trapt de bal weg. Ho Man kopt de bal weg. Chi Yiu heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chi Yiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hon Pan met een snelle inworp. Wing Lun is nu in balbezit. Wing Lun geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Phooey 62%, qi 38%.
Hong Kong Phooey - qi 2:1