Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qingdao United hypebeast
343mio Tactiek 523
47% Balbezit 53%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.4 gemiddelde waardering 37.8
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Cuihua passt de bal zonder na te denken. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Januszczak komt het veld opgelopen.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Januszczak trapt de bal weg. Gherman kopt de bal weg. Klungelig pakt Spiegel de bal. Spiegel schiet op doel. Falcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Wąsik onderschept slim de pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - hypebeast 1:0

21e minuut.
Cuihua onderschept slim de pass. Cuihua speelt de bal door. Venczel rent richting de bal. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - hypebeast 2:0

26e minuut.
Bakti heeft problemen om de bal te vangen. Figino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakti. Bakti krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Posanow heeft problemen om de bal te vangen. Venczel rent richting de bal. Posanow schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Posanow krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuihua met de inworp. Wąsik rent richting de bal. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Januszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Wąsik heeft problemen om de bal te vangen. Venczel rent richting de bal. Wąsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venczel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Venczel kan niet meer verder spelen. Cadavieco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 36%, hypebeast 64%.
Qingdao United - hypebeast 2:0

53e minuut.
Novrianto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Machetti neemt vlug de vrije trap. Daar is Pech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

64e minuut.
Cheuk Fung kan de bal niet met de borst controleren. Wąsik geeft de bal voor. Klungelig pakt Figino de bal. Spiegel rent richting de bal. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Falcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Doeltrap. Fauvel komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bakti speelt de bal door. Figino geeft een hoge lob. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - hypebeast 3:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuihua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borbély speelt de bal door. Cadavieco rent richting de bal. Cadavieco geeft de bal voor. Januszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheuk Fung de bal. Cadavieco rent richting de bal. Cadavieco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 32%, hypebeast 68%.
Qingdao United - hypebeast 3:0