Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Lions 雅荷塘足球球队
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kwok Chuen is nu in balbezit. Chi Lun is nu in balbezit. Siu Wai is nu in balbezit. Chi Lun onderschept slim de pass. Chi Lun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Lions - 雅荷塘足球球队 0:1

16e minuut.
Chung Man rent richting de bal. Kwok Chuen rent richting de bal. Chi Lun begaat een overtreding. Chi Lun krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pengfei met een sublieme pass. Chi Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Lun met een sublieme pass. Chi Lun is nu in balbezit. Chi Lun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pengfei passt de bal in één keer door. Kin Wai is nu in balbezit. Kin Wai geeft de bal voor. Chi Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Lun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Lions - 雅荷塘足球球队 0:2

28e minuut.
Chor Fung trapt de bal weg. Kwok Chuen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yu Sun de bal onder controle te krijgen. Tsz Kwan rent richting de bal. Tsz Kwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chung Man rent richting de bal. Chung Man speelt de bal door. Tsz Yeung speelt de bal door. Tsz Kwan rent richting de bal. Tsz Kwan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang met een sublieme pass. Yat Hoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kwan onderschept slim de pass. Tsz Kwan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chor Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hon Wang neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Sze Hon de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Lions 54%, 雅荷塘足球球队 46%.
Calm Lions - 雅荷塘足球球队 0:2

53e minuut.
Chi Lun is nu in balbezit. Emerson Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson Becker geeft de bal voor. Chi Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Lun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koon Pong met de inworp. Hon Wang probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Yu Sun zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yu Sun naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Tsz Kwan probeert de bal aan de voet te houden. Sze Ho is nu in balbezit. Koon Pong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koon Pong krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Kin Wai met een snelle inworp. Kwok Chuen rent richting de bal. Chi Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Lun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Lions 52%, 雅荷塘足球球队 48%.
Calm Lions - 雅荷塘足球球队 0:2