Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BangaliTate FC Magic Suburbs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Wing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai speelt de bal door. Daar is Chik Shing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoji rent richting de bal. Guoji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tik Ka speelt de bal door. Daar is Zongjun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zongjun met een sublieme pass. Kung Pok rent richting de bal. Kung Pok passt de bal in één keer door. Ka Sing is nu in balbezit. Ka Sing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BangaliTate FC - Magic Suburbs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BangaliTate FC 55%, Magic Suburbs 45%.
BangaliTate FC - Magic Suburbs 1:0

49e minuut.
Chen is nu in balbezit. Kung Pok verovert de bal door een tackle van achteren. Kung Pok passt de bal met de wreef. Ka Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Sing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ka Sing heeft problemen om de bal te vangen. Ka Sing rent richting de bal. Ka Sing maakt een afschuwelijke overtreding. Ka Sing krijgt een gele kaart. Ka Sing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kung Pok wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kung Pok rent richting de bal. Kung Pok met een sublieme pass. Ka Sing met een sublieme pass. Klungelig pakt Ka Sing de bal. Ka Sing draait met de bal, schiet en ... Chung Ting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dong trapt de bal weg. Chen probeert de bal met de borst te controleren. Ka Sing probeert naar een medespeler te passen. Kung Pok rent richting de bal. Kung Pok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BangaliTate FC - Magic Suburbs 2:0

87e minuut.
Kung Pok is nu in balbezit. Kung Pok probeert naar een medespeler te passen. Chen kan de bal niet met de borst controleren. Ka Sing rent richting de bal. Ka Sing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BangaliTate FC - Magic Suburbs 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BangaliTate FC 35%, Magic Suburbs 65%.
BangaliTate FC - Magic Suburbs 3:0