Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Colts Bohemian Thunder
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Zhenpeng rent richting de bal. Zhenpeng met een sublieme pass. Sheung Kwai is nu in balbezit. Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Gang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Colts - Bohemian Thunder 1:0

8e minuut.
Daar is Chi Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses is nu in balbezit. Chi Wing is nu in balbezit. Gang onderschept slim de pass. Gang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lin geeft een hoge lob. Hei Lok controleert de bal met de borst. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him draait met de bal, schiet en ... Sze Hong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ho probeert naar een medespeler te passen. Chi Pun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shun Him, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shun Him schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chi Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji Zhi verovert de bal door een tackle van achteren. Ji Zhi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moses de bal. Moses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Colts - Bohemian Thunder 2:0

37e minuut.
Kam On bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji Zhi probeert naar een medespeler te passen. Yu Chun is nu in balbezit. Shun Him onderschept slim de pass. Shun Him schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sze Ho passt de bal in één keer door. Shun Him is nu in balbezit. Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him rent richting de bal. Shun Him draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Colts 52%, Bohemian Thunder 48%.
Stokes Colts - Bohemian Thunder 2:0

50e minuut.
Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun Him passt de bal in één keer door. Chi Pun rent richting de bal. Chi Pun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Colts - Bohemian Thunder 2:1

52e minuut.
Kam On geeft de bal voor. Ji Zhi is nu in balbezit. Zhipeng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhipeng krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap. Sheung Kwai kopt de bal weg. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Colts - Bohemian Thunder 3:1

67e minuut.
Chi Pun speelt de bal door. Hei Lok is nu in balbezit. Shun Him onderschept slim de pass. Shun Him schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Colts - Bohemian Thunder 3:2

72e minuut.
Sze Hong speelt de bal door. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan met een sublieme pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hei Lok kopt de bal weg. Ji Zhi speelt de bal door. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him draait met de bal, schiet en ... Sze Hong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Zhipeng passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chi Pun de bal onder controle te krijgen. Hei Lok rent richting de bal. Shun Him verovert de bal door een tackle van achteren. Shun Him haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Colts 39%, Bohemian Thunder 61%.
Stokes Colts - Bohemian Thunder 3:2