Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Rangers Gallant Gibbons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Kwong Hang geeft een hoge lob. Chun Nam heeft problemen om de bal te vangen. Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Rangers - Gallant Gibbons 0:1

18e minuut.
Kam Chiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Hing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kam Chiu is nu in balbezit. Chun Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kam Chiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Barney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hang Wui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon Ho is nu in balbezit. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap. Chi Ming bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 50%, Gallant Gibbons 50%.
Rude Rangers - Gallant Gibbons 0:1

56e minuut.
Jingtian passt de bal met de wreef. Tsz Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui begaat een overtreding. Tsz Kin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tsz Kin kan niet meer verder spelen. On Cho komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kwong Hang met de inworp. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian met een sublieme pass. Hang Wui is nu in balbezit. Hang Wui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bong Chul geeft een hoge lob. Hang Wui rent richting de bal. Da Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Da Costa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 58%, Gallant Gibbons 42%.
Rude Rangers - Gallant Gibbons 0:1