Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimizu Gallant Gibbons
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui verovert de bal door een tackle van achteren. Hang Wui speelt de bal door. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bong Chul controleert de bal met de borst. Hong Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Lim passt de bal zonder na te denken. Ka Yu rent richting de bal. Ka Yu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pun Kei probeert naar een medespeler te passen. Chi Hing is nu in balbezit. Hang Wui is nu in balbezit. Hang Wui schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yuchen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimizu 41%, Gallant Gibbons 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shimizu - Gallant Gibbons 0:0

59e minuut.
Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim passt de bal met de wreef. Ka Yu is nu in balbezit. Ka Yu haalt uit met een fantastische trap. Chi Ming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimizu - Gallant Gibbons 1:0

66e minuut.
Kwong Hang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bong Chul is nu in balbezit. Bong Chul passt de bal met de wreef. Chi Hing is nu in balbezit. Chi Hing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bong Chul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei verovert de bal door een tackle van achteren. Pengfei passt de bal zonder na te denken. Ka Yu rent richting de bal. Ka Yu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimizu 52%, Gallant Gibbons 48%.
Shimizu - Gallant Gibbons 1:0