Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Punta Cana United Club Aztex CF
Ford Tactiek A
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 33.3
incredible Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Mazić verovert de bal door een tackle van achteren. Mazić geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 1:0

3e minuut.
Codrea speelt de bal door. Klungelig pakt Montaño de bal. Vargas onderschept slim de pass. Petrin is nu in balbezit. Mazić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Alburquerque met een sublieme pass. Montaño kopt de bal weg. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña geeft een lange en hoge pass. Vargas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Aroztegu rent richting de bal. Aroztegu geeft een hoge lob. Peña rent richting de bal. Petrin onderschept slim de pass. Petrin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Perelló geeft de bal voor. Petrin kopt de bal weg. Ćwiąkała controleert de bal met de borst. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Perelló de bal. Perelló speelt de bal door. Aroztegu is nu in balbezit. Aroztegu met een sublieme pass. Mazić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Perelló passt de bal met de wreef. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña geeft de bal voor. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen. Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 2:0

23e minuut.
Peña onderschept slim de pass. Peña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ureña met een snelle inworp. Mazić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Montaño speelt de bal door. Ureña is nu in balbezit. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña geeft een hoge lob. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Alburquerque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Aroztegu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazić rent richting de bal. Mazić geeft de bal voor. Peña kopt de bal weg. Mazić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Koczot trapt de bal weg. Montaño kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez de bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een hoge lob. Alburquerque bokst de bal weg. Petrin krijgt zijn hoofd ertegen. Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 3:0

30e minuut.
Montaño rent richting de bal. Montaño geeft de bal voor. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Petrin rent richting de bal. Petrin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 4:0

34e minuut.
Aroztegu passt de bal zonder na te denken. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Petrin rent richting de bal. Petrin schiet op doel. Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 5:0

37e minuut.
Mazić onderschept slim de pass. Mazić speelt de bal door. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel. Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 6:0

40e minuut.
Petrin is nu in balbezit. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin verovert de bal door een tackle van achteren. Petrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 7:0

44e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea onderschept slim de pass. Montaño begaat een overtreding. Codrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cyganek komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punta Cana United Club 23%, Aztex CF 77%.
Punta Cana United Club - Aztex CF 7:0

46e minuut.
Przybylski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Alburquerque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña geeft een hoge lob. Ureña geeft een lange en hoge pass. Vargas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Petrin rent richting de bal. Petrin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña geeft de bal voor. Alburquerque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 8:0

51e minuut.
Ćwiąkała rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas passt de bal met de wreef. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hetman komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman probeert naar een medespeler te passen. Mazić met een sublieme pass. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 9:0

65e minuut.
Perelló onderschept slim de pass. Perelló met een sublieme pass. Aroztegu is nu in balbezit. Aroztegu geeft de bal voor. Petrin springt en kopt de bal. Alburquerque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koczot heeft problemen om de bal te vangen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 10:0

67e minuut.
Hetman is nu in balbezit. Hetman probeert naar een medespeler te passen. Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazić passt de bal in één keer door. Petrin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 11:0

70e minuut.
Hetman heeft problemen om de bal te vangen. Hetman geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 12:0

72e minuut.
Vargas rent richting de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 13:0

73e minuut.
Pinho Andrade probeert naar een medespeler te passen. Hetman is nu in balbezit. Hetman geeft een lange en hoge pass. Petrin rent richting de bal. Petrin haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 14:0

75e minuut.
Aroztegu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cyganek is nu in balbezit. Mazić verovert de bal door een tackle van achteren. Mazić geeft een hoge lob. Petrin maakt een snoekduik en kopt de bal. Alburquerque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 15:0

81e minuut.
Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Montaño geeft de bal voor. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 16:0

81e minuut.
Isea komt het veld opgelopen. Illescas komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Montaño met een sublieme pass. Hetman rent richting de bal. Hetman geeft een hoge lob. Illescas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 17:0

85e minuut.
Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. Isea rent richting de bal. Isea haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punta Cana United Club 21%, Aztex CF 79%.
Punta Cana United Club - Aztex CF 18:0